Wellness

Intens en puur ontspannen, voor lichaam en geest. Geniet van heerlijke wellness-behandelingen maak uw verblijf in het Beach Hotel compleet. Logeren in het Beach Hotel is een prettige ervaring, met een lichaamsbehandeling of massage maakt u uw verblijf nog completer. Een uitgerust lichaam functioneert nu eenmaal beter; intens ontspannen is een weldaad voor lichaam en geest. Gediplomeerde medewerkers verzorgen de behandeling en gebruiken daarbij puur natuurlijke producten, vrij van conserveringsstoffen.

BEACHMASSAGE

De heerlijke Beachmassages zijn speciaal voor het Beach Hotel samengesteld en naar keuze te reserveren.

  • Beachmassage 30 minuten €39,- : rug, schouders, nek en hoofd.
  • Beachmassage 60 minuten €65,- : benen, rug, schouders, nek, hoofd, gezicht en voeten.
  • Beachmassage 90 minuten €85,- : volledige lichaamsmassage.


INTENS MASSAGE

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en gun uzelf een ontspannende massage. Deze massage wordt stevig uitgevoerd waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. Dit helpt de afvoerstoffen uit de spieren te voeren en heeft een weldadige uitwerking op lichaam en geest. De gehele achterzijde van het lichaam wordt behandeld.

45 minuten à €55
             

BEACHFOOT MASSAGE

Met deze ontspannen behandeling zijn uw voeten klaar voor een dagje strand of een heerlijke wandeling. Een scrub, voet- en onderbeenmassage met een speciale been- en voetgel: genieten!

30 minuten à €39,- 

 

 

MAATREGELEN CORONA

We zijn genoodzaakt om een aantal maatregelen te hanteren tijdens het uitvoeren van lichaamsbehandelingen. Zo creëren we een veilige omgeving voor gasten en werknemers.


- Bij aanvang voeren we een in-take gesprek om eventuele risico’s uit te sluiten
- Wij openen en sluiten de deur van de behandelingsruimte
- We wassen nog vaker onze handen 
- Indien u het prettig vindt, dragen we op verzoek een mondkapje
- Er zijn extra schoonmaakmiddelen aanwezig om materiaal en ruimte te desinfecteren
- We plannen extra tijd tussen de massages om de ruimte schoon te houden 
- We vragen u vriendelijk om de instructies van het personeel op te volgen
 

 

Disclaimer: Beach Hotel B.V. en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na het behandelen. Een behandeling bij het Beach Hotel is geheel op eigen risico, en u bent zelf verantwoordelijk voor het juist vermelden van uw algehele gezondheid. Er kunnen indicaties zijn, bijv. door bepaalde klachten of medicatiegebruik, waarbij u zich niet (of niet volledig) mag laten masseren, raadpleeg bij twijfel eerst uw arts.