1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wellness

Intens en puur ontspannen, voor lichaam en geest. Geniet van heerlijke wellness-behandelingen maak uw verblijf in het Beach Hotel compleet. Logeren in het Beach Hotel is een prettige ervaring, met een lichaamsbehandeling of massage maakt u uw verblijf nog completer. Een uitgerust lichaam functioneert nu eenmaal beter; intens ontspannen is een weldaad voor lichaam en geest. Gediplomeerde medewerkers verzorgen de behandeling en gebruiken daarbij puur natuurlijke producten, vrij van conserveringsstoffen.

BEACHMASSAGE

De heerlijke Beachmassages zijn speciaal voor het Beach Hotel samengesteld en naar keuze te reserveren.

  • Beachmassage 30 minuten €39,- : rug, schouders, nek en hoofd.
  • Beachmassage 60 minuten €65,- : benen, rug, schouders, nek, hoofd, gezicht en voeten.
  • Beachmassage 90 minuten €85,- : volledige lichaamsmassage.


INTENS MASSAGE

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en gun uzelf een ontspannende massage. Deze massage wordt stevig uitgevoerd waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. Dit helpt de afvoerstoffen uit de spieren te voeren en heeft een weldadige uitwerking op lichaam en geest. De gehele achterzijde van het lichaam wordt behandeld.

45 minuten à €55
             

BEACHFOOT MASSAGE

Met deze ontspannen behandeling zijn uw voeten klaar voor een dagje strand of een heerlijke wandeling. Een scrub, voet- en onderbeenmassage met een speciale been- en voetgel: genieten!

30 minuten à €39,-