Beach Hotel

Onder de mooiste duinen, direct aan het Noordzeestrand, ligt het 4-sterren Beach Hotel. Een écht familiehotel, waar u zich welkom voelt en écht thuis bent. Wanneer u het hotel uitloopt, wandelt u zo het strand op. Het prachtige duingebied markeert één van de mooiste kustgebieden van Nederland. Met de meeste zonuren én de schoonste stranden van Nederland is Zoutelande niet voor niets het leukste dorp van Zeeland. Combineer uw verblijf met één van de voordelige arrangementen en maak uw bezoek aan Zoutelande onvergetelijk. 

Even loungen, lekker lunchen op het terras, met een drankje bij de open haard zitten of heerlijk à la carte dineren kan in het restaurant. De gerechten die wij serveren in ons restaurant Brasserie de Walvis zijn vers, komen bij voorkeur uit Zeeland, zijn van het Beter Leven keurmerk en worden smaakvol bereid en geserveerd door onze chef-kok. De wellness met heerlijke behandelingen maakt uw verblijf compleet.

In 2016 is ons hotel gerenoveerd en is met een deel nieuwbouw uitgebreid naar 69 kamers. Sinds de heropening in nieuwe stijl is er op het gebied van duurzaamheid veel verbeterd. Het milieu gaat ons immers allemaal aan. We erkennen dit belang en werken samen met preferred partners die zich op het gebied van duurzaamheid hebben bewezen. Groene stroom is standaard en er zijn veel gerecyclede materialen gebruikt. Alle lampen in het hotel zijn led-lampen. Zo is ook het sanitair aangepast op minder waterverbruik zonder dat dit ten koste gaat van comfort. Er wordt gescheiden afval ingezameld en zo veel als mogelijk afval gerecycled. Op de parkeerplaats treft u laadpalen voor elektrische auto’s aan. De duurzame aanpassingen zijn zelfs tot in de keuken doorgevoerd; de keukenbrigade kookt op inductie in plaats van aardgas. Dit 

Lees meer over onze blik op duurzaam ondernemen.