Uw kamer, luxe is de standaard!

Ons hotel beschikt over 3 type hotelkamers: Deluxe, Superior en Junior Suite. De hotelkamers zijn voorzien van luxe en comfort zoals u die mag verwachten.

Bedden zijn vanzelfsprekend van het grootste belang in een hotel. Daarom slaapt u bij Beach Hotel op een comfortabel kingsize Auping of Eastborn boxspringbed. Alle kamers zijn voorzien van bedden in het formaat 180 x 210 cm. Garantie voor een goede nachtrust dus. Elke hotelkamer beschikt over een eigen badkamer met haardroger, toilet, douche en wastafel. Tevens treft u in alle hotelkamers airconditioning en LED-televisie aan. Daarnaast beschikken alle kamers over een terras, balkon of Frans balkon met openslaande deuren. Enkele kamers beschikken over connecting doors, om zodoende met het gehele gezin te genieten van uw vakantie bij ons. Door de aanwezigheid van de juiste faciliteiten is Beach Hotel ook geschikt voor mindervalide gasten.

Beach Hotel is een preferred hotel in Zoutelande, lees onze eigen reviews en zie wat onze gasten van hun verblijf vonden.