Praktijkroute

De Praktijkroute Horeca iets voor jou? Kom naar de open dag!

Vanaf februari 2019 starten wij in samenwerking met Scalda de Praktijkroute Horeca. Daarin kun je zonder nog één dag op een schoollocatie te komen een mbo-diploma niveau 2 of niveau 3 halen.

Ben je benieuwd of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Ben je nieuwsgierig wat het precies inhoudt?

Bij de Praktijkroute Horeca werk je als student vanaf je eerste schooldag in een prachtig horecabedrijf. Dat kan ook die van ons zijn. Je volgt een zogenaamde BOL-opleiding en krijgt een opleidingsvergoeding. Je wordt op een bruisende locatie gecoacht door een docent van Scalda en een praktijkopleider van het bedrijf. Je gaat tijdens je studie niet bij één bedrijf aan de slag. Je maakt kennis met verschillende andere horecabedrijven.

De Praktijkroute Horeca is geschikt voor iedereen. Ben jij een jongere die net van school komt, herintreder, vijftigplusser of wil je je omscholen maar zie je het niet (meer) zitten om nog in de traditionele schoolbanken te zitten? Je bent van harte welkom bij de Praktijkroute Horeca!

De volgende opleidingen worden aangeboden in de Praktijkroute Horeca:

Niveau 2
-        Kok
-        Gastheer/gastvrouw

Niveau 3
-        Zelfstandig werkend kok
-        Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Michel Schrier (mschrier@scalda.nl of 06 52 33 88 14) of schrijf je direct in via www.scalda.nl/praktijkroute-horeca