beach hotel

Een midweek uitwaaien? Een heerlijk wellness-weekend, fietsen langs de kust, culinair genieten of alles in-één tijdens een Beach-arrangement? Het Beachhotel biedt de  mooiste arrangementen voor een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust. En voor een heerlijk dagje strand kunt u één van de strandcabines huren. Liever een actieve dag? Dan huurt u gemakkelijk uw (elektrische) fiets. De wellness maakt uw verblijf compleet, met een lichaamsbehandeling of een beachmassage. Genieten zoals u dat wilt! Welkom!

zon, zee... zoutelande

Onder de mooiste duinen, direct aan het Noordzeestrand, ligt Beach Hotel Zoutelande. Wanneer u het hotel uitloopt, wandelt u zo het strand op.  Het prachtige duingebied markeert één van de mooiste kustgebieden van Nederland. Met de meeste zonuren én de schoonste stranden van Nederland is Zoutelande niet voor niets het leukste dorp van Zeeland. Het Beach Hotel, direct aan de duinrand, ligt op slechts 150 meter van de Noordzee en op 500 meter van het gezellige dorp. Plaatsen als Domburg, Middelburg en Vlissingen liggen op circa 10 kilometer afstand. Uw wandeling of fietstocht begint en eindigt voor de deur van het hotel.

brasserie

Even loungen, lekker lunchen op het terras, met een drankje bij de open haard of heerlijk à la carte dineren in het restaurant. Puur genieten. Brasserie de Walvis serveert de lekkerste hapjes en mooiste gerechten voor ieder moment. Pure ingrediënten van het seizoen, uit de (Noord)zee en van het land. Voel u welkom! In het restaurant en op het aangrenzende zonnige terras worden de lekkerste gerechten geserveerd. U kunt er á la carte lunchen en dineren of gebruik maken van het dagelijks wisselende dagmenu. Bij uw verblijf in het hotel kunt u halfpension reserveren. Vis, vlees en vegetarische maaltijden worden door de chefs vers bereid. Met uw dieet- of andere wensen houden zij uiteraard graag rekening.

Vanaf 20 november tot 20 december 2017 is onze keuken op maandag t/m woensdag gesloten. Wel bent u van harte welkom om een drankje te komen drinken. Wij zijn voor u geopend tot 21.00 uur.

op avontuur

Reusachtig veel plezier

In Mini Mundi vindt u de meest markante gebouwen van Walcheren in Miniatuur Walcheren. Het park heeft de exacte contouren van Walcheren. Wandel langs de boulevard van Vlissingen en bezoek het abdijcomplex van Middelburg. Een heerlijk uitje voor reusachtig veel plezier. Het naastgelegen pretpark, de buitenspeeltuin én het indoorspeelpark zorgen

Lees meer

Bekijk hier alle tips en activiteiten.

wellness

Intens en puur ontspannen, voor lichaam en geest. De Wellness met heerlijke behandelingen maakt uw verblijf in het Beach Hotel compleet. Logeren in het Beach Hotel is een prettige ervaring, met een lichaamsbehandeling of massage maakt u uw verblijf nog completer. Een uitgerust lichaam functioneert nu eenmaal beter; intens ontspannen is een weldaad voor lichaam en geest. Gediplomeerde medewerkers verzorgen de behandeling en gebruiken daarbij puur natuurlijke producten, vrij van conserveringsstoffen.

Laat je verwennen… bekijk de behandelingen >>>

DE kamers

Genieten begint al bij de warme ontvangst door de gastvrije crew. Wandelen door de branding, lekker uitwaaien, heerlijk zonnen in de duinen, fietsen langs het water… Zeeland ligt hier letterlijk aan uw voeten. Dagje shoppen of cultuur? In Domburg en Middelburg, op slechts 10 kilometer afstand, vindt u de mooiste winkels en musea voor een gezellig dagje uit.